Eindelijk is het dan zover, aanstaande vrijdag de ‘Feel Good Freaky Friday Night Mini-Marathon’! Nouja, wat heet mini; van 20.00 tot maar liefst 09.00 uur zullen de mensen van pOpPeppers, Miss LP, Love4HipHop Radio en Digital Grooves je wakker proberen te houden! Tot 1 uur de normale vrijdagavondprogrammering en daarna een nacht vol gelul en heel veel lekkere muziek! Natuurlijk hoor je in het eerste uur van Digital Grooves de beste nieuwe releases van bijv. Yvel & Tristan, Laidback Luke en Gareth Emery. In het 2e uur de allereerste back2back special. Samen met collega Pim van Diemen ga ik een heel uur lang live in de mix! Pak er maar een blik Rode Stier bij en luister vrijdag naar Digital Grooves en de nachtmarathon op Radio Arnhem!

Feel Good Freaky Friday Night Mini-Marathon

pimvandiemen.com

Extrema klaar voor nachtuitzending