Aanstaande vrijdag is het zover, de extra lange 150e uitzending van Digital Grooves! Al bijna 3 jaar hoor je op Radio Arnhem elke week de beste dance en hebben inmiddels al ruim 70 gast dj’s hun sounds laten horen. Net zoals aflevering 50 en 100 zal 150 een extra lange worden met een speciaal 3e uur tussen 12 en 1! Zoals elke week hoor je de nieuwste releases in het eerste uur, deze week van o.a. Audiojack, Spencer & Hill en Talla 2XLC. Het 2e uur is ook deze week voor een gast dj, Peter South! Deze dj afkomstig uit Zweden en tegenwoordig woonachtig in Duitsland was al in april 2008 te gast en is nu eindelijk terug met zijn warme trancy sounds! In het speciale 3e uur hoor je een gloednieuwe Extended met enkele van mijn favoriete platen van de afgelopen jaren. Mis het niet komende vrijdag, Digital Grooves!