Vrijdag hoor je weer een gloednieuwe uitzending van Digital Grooves, deze week met een guestmix van Hardwell! Voor elke liefhebber van Nederlandse house is Hardwell al jaren een bekende naam, inmiddels heeft deze 23-jarige dj en producer al ruim 900 optredens op zijn naam staan. Dankzij zijn bootleg van Show Me Love en Be brak hij definitief door, deze is een van de meest gedraaide houseplaten van de afgelopen jaren. De volgende grote stap in zijn carrière is een samenwerking met Tiësto genaamd Zero 76 welke de nummer 1 positie op Beatport wist te halen. Deze en nog veel meer platen hoor je vrijdag in zijn guestmix! Zoals elke week hoor je de nieuwste releases in het eerste uur, deze week met o.a. 16 Bit Lolita’s, Dada Life en Kyau & Albert. Zorg dat je niks mist en luister aanstaande vrijdag weer naar Digital Grooves!

djhardwell.com

Facebook