Aanstaande vrijdag een bijzondere guestmix bij Digital Grooves, één van de grootste hardtechno dj’s van Europa, Bas Mooy! Deze Rotterdammer is zo’n 10 jaar bezig met draaien en produceren en heeft met zijn donkere, stevige sound een unieke stijl gecreëerd. Op onder meer zijn eigen label Audio Assault heeft Bas door de jaren heen een indrukwekkende lijst van releases opgebouwd. Inmiddels heeft hij in vele Nederlandse topclubs gedraaid en ook een tripje naar het buitenland is regelmatig aan de orde. Afgelopen vrijdag mocht hij nog afsluiten na niemand minder dan technolegende Jeff Mills en volgende maand mag hij als laatste de Gashouder in Amsterdam op zijn kop zetten op de vrijdageditie van Awakenings! Vrijdag dus exclusief, de hardtechno van Bas Mooy, hier bij Digital Grooves!

Myspace

Audio Assault