De zomer is na deze week dan echt aan zijn einde en die sluiten we in stijl af met een guestmix van één van de grootste trance dj’s ter wereld; Menno de Jong! Menno debuteerde in 2004 met zijn plaat Guanxi op het Britse Anjunabeats en zette zich gelijk op de kaart. Vele succesvolle releases volgden en niet veel later richtte hij samen met Paul Moelands zijn eigen label Intuition Recordings op. Onder deze naam organiseert Menno ook regelmatig trancefeesten in Nederland met vele grote namen zoals Above & Beyond, die je zaterdag kan bewonderen in The Sand in Amsterdam. In slechts 4 jaar tijd heeft hij zich opgewerkt tot a-status dj met optredens in meer dan 25 landen en plek 62 in de grote Dj Mag Top 100 poll van 2007. Aanstaande vrijdag zal hij een uur lang in de mix te horen zijn, hier bij Digital Grooves!

mennodejong.com

Myspace