Deze week zijn twee grote namen te gast in Digital Grooves, Kyau & Albert! Deze Duitse heren zijn inmiddels al ruim 15 jaar samen bezig met draaien en produceren en zijn al jaren zeer bekende namen in de trancewereld. Na redelijkse successen in de jaren 90 kwam hun definitieve doorbrank in de trancescene in 2004 met hun single Velvet Morning. De opvolger Made Of Sun was een nog groter succes en was te vinden in de platentas van alle grote trance dj’s ter wereld! Ook anno 2012 gaat het nog steeds erg goed, hun label Euphonic draait op volle toeren en maandelijks zijn ze met hun radioshow Euphonic Sessions te horen op meer dan 25 FM stations wereldwijd. Vrijdag hoor je ze hier! In het eerste uur hoor je de nieuwste platen, deze keer van o.a. Nicole Moudaber, Christian Zechner en John B. Mis het niet en luister vrijdag weer naar Digital Grooves!

kyauandalbert.com

Facebook