Aanstaande vrijdag is er weer een buitenlandse dj te gast, Stan Kolev! Deze Bulgaar verhuisde al op jonge leeftijd naar Miami waar hij nog steeds woonachtig is. Sinds 1996 is hij actief bezig met produceren en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want in 2003 kwam eindelijk zijn grote doorbraak. Dit gaf hem de kans om in grote clubs in Miami en al snel de rest van te wereld te draaien. Inmiddels heeft hij al ruim 500 producties op zijn naam staan en zijn werk is te vinden op compilaties van o.a. Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, Nick Warren en Erick Morillo. Zijn dromerige sounds hoor je deze week in uur 2! Uur 1 is zoals altijd gereserveerd voor de nieuwste platen, deze keer van o.a. Andrew Bayer, Moguai en Adam Szabo. Luister ook deze week weer naar Digital Grooves!

stankolev.com

Facebook

SoundCloud