Aanstaande vrijdag een speciale uitzending, namelijk alweer de 50e Digital Grooves! Dit vieren we in een 3-uur durende uitzending met Özgür Can en Arabella! Özgür kon je eerder dit jaar al horen in de show en nu is hij terug met een nieuwe set vol diepe platen. Arabella is een Rotterdams tranceduo bestaande uit Cellec en Ersa. Ook Cellec heb je al eerder kunnen horen bij Digital Grooves met zijn uplifting trancesound. Dankzij platen als Nabucco en Traveller konden ze rekenen op support van de werreldtop; Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Marco V en vele anderen zetten regelmatig een plaatje van de heren op. In het speciale 3e uur van 1 tot 2 hoor je hun pompende guestmix! Zoals altijd ook de nieuwste platen in het eerste uur, deze keer van o.a. Sébastien Léger, Dinka en Dj Choose. Aanstaande vrijdag dus, de 50e uitzending van Digital Grooves!

Myspace Özgür Can

Myspace Arabella