Deze vrijdag hoor je voor de allerlaatste keer ‘het tweede uur’ Digital Grooves en vanaf volgende week zal de show doorgaan met een 1-uurs format en de herhaling van de vorige uitzending tussen 23 en 0.

Een combinatie van tijdgebrek en het langzamerhand ‘opdrogen’ van guestmixen heeft er helaas toe geleid dat het 2e uur van Digital Grooves verdwijnt. Naast de vele specials draaide dit uur natuurlijk met name om de gast dj; in bijna 7 jaar tijd passeerden maar liefst 123 verschillende dj’s de revue. Deze indrukwekkende lijst kan je hier bekijken! Daarom kijken we dit laatste tweede uur terug met Ode To The Guest Dj, een mix met alleen maar vette producties van Digital Grooves gast dj’s! In de komende maanden zullen er nog meer positieve veranderingen gaan plaatsvinden, hou daarvoor de site in de gaten! Uiteraard hoor je ook deze week gewoon de allernieuwste platen in het eerste uur, die komen deze keer van o.a. Gui Boratto, Peter Gelderblom en Tuneflux. Zorg dat je deze uitzending niet mist en uiteraard gaan we volgende week gewoon door met aflevering 342!