Vrienden,

Ik heb de weloverwogen beslissing genomen om te stoppen met Digital Grooves, aflevering 362 zal de allerlaatste zijn. Ondanks dat ik eind vorig jaar van 2 naar 1 uur per week ben gegaan wordt het elke week lastiger om een kwalitatief hoog programma af te leveren. Het was een lastige beslissing omdat ik plannen had om met de show de volgende stap te zetten, een wekelijkse uitzending op diverse radiostations over de hele wereld, maar uiteindelijk denk ik dat het de juiste beslissing is. Door het tijdgebrek werd het steeds moeilijker om de show met nog even veel plezier als vroeger te maken.

Al met al denk ik dat ik trots kan zijn op ruim 700 uur radio in de afgelopen 7 jaar!

Betekent dit dat ik mijn koptelefoon aan de wilgen hang? Absoluut niet! Het voelt eerder alsof ik net ga beginnen. Sun Science, de Yearmix en willekeurige mixtapes zullen allemaal terugkeren, hou daarvoor mijn SoundCloud in de gaten! Ook ben ik meerdere keren per week te vinden als DJ in 5th Avenue en Café Arnhem. Als je mijn andere muzikale projecten wil volgen kan je kijken op Facebook.

Natuurlijk gaan we eruit met een knal, nog één keer een 2-uur durende uitzending met enkele van mijn favoriete platen allertijden!
Wegens een verhuizing bij RTV Arnhem zal deze volgende week worden uitgezonden, Vrijdag 3 april.

Ontzettend bedankt voor je support in de afgelopen 7 jaar, zonder dat was het niet mogelijk geweest. See you on the other side!

Hans