Het is nog maar even geleden dat de show verhuisde naar de zaterdag maar met ingang van 6 maart zal Digital Grooves terugkeren op de vrijdagavond! Wegens persoonlijke omstandigheden kan Floorfillers collega Pim van Diemen zijn werkzaamheden voor Radio Arnhem niet voortzetten en heeft hij op 27 februari zijn laatste uitzending gepresenteerd. Dit betekent dat het gat van de vrijdagavond wordt opgevuld door Digital Grooves. Terug op de vertrouwde avond dus maar wel een uurtje eerder, tussen 22 en 0!

Ik wil Pim hartelijk bedanken voor 111 maal Floorfillers, hopelijk keert dance spoedig terug op de zaterdagavond van Radio Arnhem! Uiteraard zal hij in de nabije toekomst opnieuw hier te horen zijn als gast-dj!

Vanaf 6 maart dus elke vrijdag tussen 22:00 en 0:00 en we beginnen deze week met de Trance Energy Special 2009!