Deze week alweer de 75e uitzending van Digital Grooves, ditmaal met een guestmix van Nijmegenaar Roger Gerressen! In de 2e uitzending van 2009 kon je hem hier ook al horen, toen onder zijn alias Barend en van Dub. Nu is hij terug om een eigen feest onder de aandacht te brengen, Sofa Rockers! Met dit nieuwe concept wil hij met medeorganisator Cosh de “huiselijke, gezellige en intieme sfeer in combinatie met groovende beats” overbrengen van de huiskamer naar de dansvloer. Het feest zal plaatsvinden op 20 juni a.s. in Merleyn (Nijmegen) met optredens van William Kouam Djoko (Jason & the Argonauts), Jocelyn Abell (Ranz und Tanz) en natuurlijk de heren van de organisatie zelf. Vrijdag hoor je Roger dus hier met de promomix voor de eerste editie! Verder een bijzonder goed gevuld eerste uur met platen van o.a. John Dahlb├Ąck, Olav Basoski en Mr. Pit. Mis het niet en luister aanstaande vrijdag weer naar Digital Grooves!

Myspace