Voor de guestmix van deze week vliegen we naar de andere kant van de wereld om helemaal in Argentiniƫ uit te komen, Laura Seh! Deze in Buenos Aires gevestigde dj en producer is sinds een jaar of 4 actief bezig en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: Naast sets op radiostations over de hele wereld heeft ze de dj booth mogen delen met o.a. Jody Wisternoff, Martin Roth, Miss Nine, Sultan en Lemon8. Naast dit alles vormt ze samen met collega RoMix het dj duo FeMMes on DecKs waarbij ze naast de muziek ook nog zelf de visuals verzorgen bij hun optredens. Ze is momenteel te horen in haar eigen radioshow High Heeled Geekz en vrijdag dus een heel uur lang bij Digital Grooves! Natuurlijk hoor je de nieuwste platen in het eerste uur, deze week van o.a. Pryda, Calvin Harris en Activa. Luister aanstaande vrijdag weer, Digital Grooves!

Myspace