Aanstaande vrijdag is één van de grootste trance dj’s van Nederland te gast in Digital Grooves, JOOP! Al vanaf zijn 16e bestaat JOOP’s leven uit draaien, iets wat pas echt goed op gang kwam nadat hij de Twix Talent Room Award 2001 had gewonnen. Sindsdien zijn de festivals niet meer op twee handen te tellen. Onder andere Innercity, Mysteryland, Trance Energy en vele evenementen in het buitenland zijn inmiddels op zijn CV terug te vinden. Ook met producties als Act Of God en The World speelde hij zich in de kijker met als hoogtepunt het Trance Energy anthem The Future, dat hij in 2007 samen met Leon Bolier op de mainstage ten gehore mocht brengen. Zijn stevige tranceset hoor je hier komende vrijdag! Verder natuurlijk weer een goed gevuld eerste uur, deze week met nieuwe platen van o.a. Ellen Allien, Lifelike en Airbase. Mis het niet en luister ook deze week weer naar Digital Grooves!

dj-joop.nl

Myspace