We blijven nog een weekje in eigen land voor een guestmix van niemand minder dan Bart Claessen! Misschien ken je Bart beter onder zijn eerste alias Barthezz waarmee hij in 2001 de enorme hit On The Move scoorde en ook de opvolger Infected deed het erg goed. Deze platen bezorgden hem optredens over de hele wereld, twee TMF Awards nomitaties en remixopdrachten voor bijv. Ferry Corsten, Blank & Jones en Dj Jean. In 2005 gooit Bart opnieuw hoge ogen met zijn release Playmo, wat de definitieve doorbraak voor zijn huidige alias betekende. Zijn bootleg remix van Reflekt‘s I Need To Feel Loved zorgde eind vorig jaar weer voor een hitnotering als First Light en ook Playmo kreeg dit jaar een commerciĆ«le release als Catch Me. Eerder dit jaar mocht hij een guestmix verzorgen voor Eddie Halliwell op het Britse Radio One en aanstaande vrijdag dus hier bij Digital Grooves, stevige trance van Bart Claessen!

bartclaessen.com

Myspace