Over Digital Grooves

Digital Grooves is een wekelijks danceprogramma met de beste house, trance, techno en alles wat daar omheen hangt, van Joris Voorn tot Sub Focus en Rank 1 tot Dada Life! Elke week hoor je de nieuwste platen en natuurlijk kan ook een echte classic niet ontbreken. Ook zal er regelmatig een special te horen zijn die bijvoorbeeld in het teken staat van een bepaald genre of label. Of je nu op zoek bent naar een warming up voor je stapavond, een echte danceliefhebber bent of beide, bij Digital Grooves zit je goed!

Digital Grooves wordt elke vrijdag van 22:00 tot 23:00 uitgezonden op Radio Arnhem en gepresenteerd door Hans Peeneman, alias Extrema. Klik op ‘Luister Live!‘ om naar Radio Arnhem te luisteren of ‘Download‘ om recente uitzendingen te downloaden. Tussen 23:00 en 0:00 hoor je de herhaling van de vorige uitzending.

Biografie Extrema

Extrema is een Nederlandse DJ met een enorme passie voor Electronic Music. Hij laat dit blijken door middel van zijn DJ-sets die een krachtige mix vormen tussen house, trance en techno.

Zijn liefde voor dance is ontstaan rond 1995 toen hardcore en eurodance de Nederlandse hitlijsten bestormden. Niet veel later kwam trance op zijn pad wat de weg vrij maakte voor het ontdekken uiteenlopende stijlen. Na het expirimenteren met DJ software in 2004 resulteerde dit al snel in wekelijkse DJ-sets voor vrienden en dit leidde naar zijn eerste club gig in 2006. Begin 2008 lanceerde hij zijn eigen radioshow ‘Digital Grooves’ welke na bijna 7 jaar en 350 afleveringen nog altijd wekelijks te horen is. Door de jaren heen heeft hij ook de radioshows ‘EMradio’ en ‘Flip The 90s’ gepresenteerd en momenteel is hij een resident in de Arnhemse hotspots 5th Avenue en CafĂ© Arnhem.

Met nationale en internationale optredens, een wekelijkse radioshow en eigen mash-ups ondersteund door DJ’s als Armin van Buuren en Agnelli & Nelson is Extrema ‘here to stay’!